Novinky v Pipedrive pro jaro 2024

Máme tady sadu novinek, které přináší Pipedrive. A není toho málo. 

Podívejte se na předchozí novinky:

Souhrn novinek aneb co je a bude nového v Pipedrive na jaře 2024:

Embedovatelný (vložitelný) plánovač schůzek na web

Více filtrů pro reporty

U filtrů v reportech nově k dealům můžete přidávat filtrační kritéria osob nebo organizací. Podívejte se, kolik dealů jste vyhráli ve Zlínském kraji nebo kolik osob máte u osob, které jste akvírovali v roce 2020.

Dříve jste mohli filtrovat jen podle kritérií u dealu. To už neplatí. K dispozici pro všechny plány nejpozději od dubna 2024.

Webhooky pro automatizace

Dlouho očekávaná funkce v Pipedrive automatizacích. Posílejte si data do Make a dále je zpracovávejte

Jaké je využití? Pokud se deal přemístí do stavu Fakturovat, Pipedrive pošle informaci do Make a v něm se následně vygeneruje faktura a zpět se uloží do Pipedrive.

Dříve jste byli schopni vytvořit v Pipedrive automatizacích jen omezené množství procesů, které se dějí jen a pouze přímo v Pipedrive. Tato funkce otvírá nové možnosti stabilního napojení na tisíce aplikací včetně těch českých.

Webhooky jsou k dispozici pro plán Advanced a vyšší.

Asistent v mobilní aplikaci

V mobilní aplikaci nově můžete vidět připomínky aktivit, aktualizace výkonnosti a dostávat tipy na další kroky. Mobilní aplikace se tak stává mocnou zbraní vašeho obchodníka.

Co už v mobilní aplikaci je? Například to, že po skončení schůzky může obchodník nadiktovat obsah meetingu do aktivity. Hlas se převede na text a uloží se. Obchodník tak může plnit své požadavky i třeba při řízení auta zpět do kanceláře.

Časové spouštění automatizací

Od května můžete v rámci automatizací používat časové spouštěče. Jakmile dochází k obnově smlouvy, může se automaticky vygenerovat nabídka či aktivita pro obchodníka.

Tato funkce je k dispozici pro plány Advanced a vyšší.

Umělá inteligence pro více obchodů

V beta testování je nyní možnosti využít umělou inteligenci. Na co se konkrétně Pipedrive zaměřuje?

Hodnocení potenciálu uzavření díky umělé inteligenci - Pipedrive vám řekne, jaká je pravděpodobnost uzavření toho či onoho dealu. Obchodník se tak věnuje těm s nejvyšší pravděpodobností.

Čtení a sumarizace dealů - Pipedrive za vás přečte emaily, udělá jejich souhrn a doporučí další kroky včetně návrhu e-mailů, následujících kroků a nabídek.

K dispozici od dubna pro všechny Professional licence a vyšší.

LeadGen AI

Testujeme novou funkci, kterou jsme v Dáváme připravili. Tato funkce se napojí na vaše data a začne vám generovat nové leady do Pipedrive, u kterých máte nejvyšší šanci na uzavření obchodu. Každý týden získáte lead na firmy a kontaktní osoby, se kterými mohou vaši obchodníci rovnou pracovat.

Tato funkce bude v beta testování od půlky dubna.

Onboarding pro nové zákazníky

O novém onboardingu už jsme psali v článku Klíč k úspěšné implementaci Pipedrive CRM: osobní onboarding pro všechny nové firmy zdarma.

Pro nové zákazníky nabízíme zdarma onboarding s expertem Pipedrive. Naskočte do Pipedrive a začněte jej využívat na maximum od prvního dne.


Mohlo by vás také zajímat

Souhrn všech podzimních novinek v Pipedrive (2023)

Souhrn všech podzimních novinek v Pipedrive (2023)

Přehled všech novinek v Pipedrive v druhém pololetí roku 2023. A není toho málo. Podívejte se - určitě se něco bude hodit.

Souhrn všech zimních novinek v Pipedrive (2023/2024)

Souhrn všech zimních novinek v Pipedrive (2023/2024)

Co nám Pipedrive nadělil k opožděným Vánocům? Souhrn novinek, které by vám určitě neměly utéct.

Dáváme se stává Pipedrive partnerem roku

Dáváme se stává Pipedrive partnerem roku

Dáváme získalo od Pipedrive významné ocenění Regional partner of the Year 2023 pro střední Evropu. Čeho jsme zatím dosáhli? A na co se můžete ještě těšit?

Generátor oslovení do e-mailů - rozšíření do Pipedrive (návod na instalaci)

Generátor oslovení do e-mailů - rozšíření do Pipedrive (návod na instalaci)

Taky občas váháte, jak napsat oslovení do e-mailu vašemu zákazníkovi? S tím je nyní konec. Pipedrive a jeho rozšíření se správným skloňováním jmen vám ulehčí právě s tvorbou oslovení. Oslovení se vám generuje automaticky a zdarma!