Dáváme se stává Pipedrive partnerem roku

Dáváme získalo ocenění Pipedrive partner roku EMEA 2023 - nejvýznamnější Pipedrive partner ve střední Evropě. Je to pro nás velké uznání práce, kterou na českém a slovenském trhu děláme, a jsme za toto ocenění velmi vděční.

Více o ocenění naleznete na stránkách Pipedrive.

Chceme i do budoucna zlepšovat obchodní procesy pomocí Pipedrive CRM a dalších nástrojů, aby každá malá a střední firma měla nejlepší předpoklady uspět nejen na lokálním trhu, ale třeba i v zahraničí.

Podívejte se, co jsme už na náš trh přinesli a co ještě chystáme.

Co už vám Dáváme přineslo?

Čeština v Pipedrive CRM

Naši zákazníci vyžadovali toto jedinečné CRM v češtině. My jsme byli tak neodbytní, že nám nakonec Pipedrive sám povolil přeložit jej do češtiny. O celé cestě si můžete přečíst zde: Jak jsme přeložili Pipedrive do češtiny.

Pipedrive nastavení pro různá odvětví

Ať už máte cestovní kancelář, marketingovou agenturu, vývojářskou firmu nebo prodáváte solární panely, připravili jsme pro vás Pipedrive přímo nastavený na míru. To nejlepší, co ve své oblasti potřebujete - přednastaveno.

Kartou, na fakturu, v českých korunách

Nabízíme českým zákazníkům platbu za Pipedrive licence v českých korunách. Zároveň je možné platit buď kartou, nebo i na fakturu. Plaťte tak, jak jste zvyklí.

Napojení Pipedrive na obchodní rejstřík Česka - ARES

Vyzkoušejte náš add-on do Pipedrive a zdarma si jej napojte na obchodní rejstřík. Stačí nainstalovat toto rozšíření.

Oslovení do e-mailu - žádný problém

Čeština je specifická ve skloňování včetně oslovení. Díky dalšímu rozšíření se vám vygeneruje to správné oslovení do vašich e-mailů a vy tak můžete posílat personalizované zprávy přímo z Pipedrive. Návod na instalaci rozšíření najdete zde.

Ještě nemáte Pipedrive, tak ho vyzkoušejte na 30 dní zdarma a bez závazků.

A co se teprve chystá?

Připravené šablony

Chcete hezké nabídky nebo poptávky? Potřebujete odesílat smlouvu o mlčenlivosti? Tyto a další dokumenty vám připravíme jako šablony, které můžete vložit do funkce SmartDocs a rovnou je začít generovat.

Sekvenční e-maily

Ty nejlepší zkušenosti v nastavení automatizovaných e-mailů, které vám generují byznys. Předpřipravené vzory a nastavení automatizací. 

SMS z Pipedrive

Nový add-on vám umožní odesílat sms zprávy přímo z Pipedrive CRM. Posílejte upozornění na schůzku nebo připomenutí faktury po splatnosti. Vše automaticky.

Umělá inteligence v češtině

Systém shrnující aktuální činnost v rámci obchodního případu, který zároveň nabídce další kroky.

Chytrý reporting

Připravené šablony reportů pro obchodní ředitele, majitele firem, ale i samotné obchodníky. Jen díky datům se může celý obchod zlepšovat. Jen většina lidí neví, jak si to správně nastavit.

A to samozřejmě není vše. Ještě máme pár věcí, o kterých zatím nemluvíme. Sledujte nás a budete vědět první - instagram Dáváme.


Mohlo by vás také zajímat

Souhrn všech zimních novinek v Pipedrive (2023/2024)

Souhrn všech zimních novinek v Pipedrive (2023/2024)

Co nám Pipedrive nadělil k opožděným Vánocům? Souhrn novinek, které by vám určitě neměly utéct.

Jak zjistit zdroj leadu u konkrétní poptávky?

Jak zjistit zdroj leadu u konkrétní poptávky?

Toto vám vaše marketingová agentura neřekne! Metoda měření efektivity placených reklam na internetu. Díky ní budete vědět, kolik vyděláváte peněz z konkrétního reklamního kanálu.

[Případová studie] DMP.cz - automatizace v eshopu s pokojovkami

[Případová studie] DMP.cz - automatizace v eshopu s pokojovkami

Eshopy nahrazují lidskou práci automatizací firemních procesů - jeden příklad za všechny: Tomáš Bodnár, DMP.cz

Skvělé e-mail kampaně přímo ve vašem CRM

Skvělé e-mail kampaně přímo ve vašem CRM

Kampaně od Pipedrive spojují marketing a prodej pod jednu střechu. Všechny data o prodeji a marketingu budete mít na jednom místě. O aktivitách budete mít lepší přehled a ušetříte finance za využívání více platforem.