Celonis? O koho se vlastně jedná?

Německá společnost Celonis je lídr na trhu v oblasti process miningu. Pomáhá společnostem oddělit rutinní práci od důležitých obchodních procesů a vylepšit tak výsledky celé společnosti.

Celonis využili světoví hráči jako Coca-Cola, Uber nebo Vodafone.

Když vaše procesy běží, i vaše podnikání funguje perfektně. Od financí a zákaznických služeb až po výrobu. Čím plynulejší jsou vaše procesy, tím lepší zkušenosti mají vaši zaměstnanci a zákazníci. Postupem času však přicházejí oblasti, kde procesy začínají drhnout. Celonis dokáže identifikovat odkud přichází tyto potíže a navrhne efektivnější firemní řešení.

Celonis demo si můžete vyzkoušet zde

Process mining

Technika Process Mining umožňuje využít data k vizualizaci podnikových procesů. Na procesy tak můžeme nahlížet nezkreslenou optikou a získat přesný obraz skutečného stavu. Process Mining otevírá novou možnost, jak zvýšit efektivitu dennodenně vykonávaných činností a uspořit tak čas i náklady.

Nastupuje ve chvíli, kdy je potřeba ověřit, zda procesy opravdu probíhají tak, jak byly nastaveny. Často je také využíván ve chvíli, kdy v prováděných činnostech cítíme neefektivitu, ale nejsme si jisti, kde přesně nežádoucí jev nastává a jaké jsou jeho příčiny.

Celonis zde přichází s unikátním řešením. Místo toho, aby vám vaše procesy dokumentovali analytici firem a nacházeli trhliny, Celonis se se svým nástrojem napojí na váš software a zobrazí vám možné úspory či zlepšení. Vy tak můžete sledovat v reálném čase, jaký vliv měly vaše rozhodnutí a kroky. Vše je tedy velmi dobře vyčíslitelné.

V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit na davame@davame.cz nebo + 420 773 660 828