Nová funkce daně z produktů a slev: Vylepšená cestou k efektivnějším obchodům v systému Pipedrive

Flexibilní konfigurace cen produktů a slev ve vašich obchodech - "Otevřete si cestu k novým obchodním možnostem!"

Od čtvrtka 20. července bude nová funkce daně z produktů a slev k dispozici pro 100 % zákazníků všech plánů systému Pipedrive. Tato vylepšená funkce přinese uživatelům jedinečnou příležitost flexibilně konfigurovat ceny svých produktů a slev dle jejich potřeb.

Již nebudete muset složitě počítat daně na hodnotu produktu, protože nová funkce umožní snadné přidání daně bez částky produktu. Navíc s možností přidání slev s pevnými hodnotami a slev na celkovou hodnotu obchodu budete moci lépe přizpůsobit nabídky potřebám vašich zákazníků.

Tato novinka otevře nové obchodní možnosti a usnadní vám stanovení konkurenceschopných cen a uzavírání úspěšných obchodů.


Jednoduché a rychlé nastavení daní a slev - "Nastavte si své preference s jednoduchostí!"

Nová funkce daně z produktů a slev se neomezuje pouze na přidání daní a slev do nabídek. Uživatelé budou mít také možnost nastavit své preference způsobu zdanění v sekci Nastavení produktů. Díky tomu mohou stanovit jakým způsobem se daně a slevy budou automaticky aplikovat na jejich obchodní transakce.

Tato flexibilita v nastavení vám umožní lépe spravovat a řídit vaše obchodní procesy, což povede k větší přesnosti a úspěšnosti vašich obchodů.

Nechte novou funkci pracovat za vás a ušetřete tak čas i energii při každém obchodu.


Všestranná funkce pro všechny plány - "Inovace pro všechny uživatele systému Pipedrive!"

Co je skvělé na nové funkci daně z produktů a slev v systému Pipedrive je to, že je dostupná pro všechny uživatele bez ohledu na jejich úroveň členství. Od nejzákladnějšího plánu až po plány pro podnikání. Tato novinka přinese výhody pro všechny.

Každý uživatel bude mít přístup k vylepšeným možnostem nastavení cen a slev, což jim pomůže dosáhnout lepších výsledků ve svém podnikání. Bez ohledu na to, zda jste malý podnikatel nebo rozvíjející se společnost, nová funkce daně z produktů a slev vám pomůže lépe konkurovat na trhu a přinést vašim zákazníkům ještě lepší zážitek z nakupování.


Chcete se o tom více pobavit? Zavolejte si s Lukášem Michalčinem - obchodníkem, který ví, jak na to.

Mohlo by vás zajímat

CRM a e-mail kampaně v jednom. Novinka v Pipedrive

CRM a e-mail kampaně v jednom. Novinka v Pipedrive

Vytvořte si skvělé e-mail kampaně přímo v CRM Pipedrive.

Jak dlouho trvá zavedení Pipedrive CRM do firmy?

Jak dlouho trvá zavedení Pipedrive CRM do firmy?

Kolik času si musíte připravit na zavedení CRM do firmy? U Pipedrive to není zas tolik, ale nějaký čas to bude trvat. Podívejte se, jak asi dlouho.

Nejužitečnější automatizace přímo v Pipedrive. Jak na ně?

Nejužitečnější automatizace přímo v Pipedrive. Jak na ně?

Obchodník dělá v CRM často hodně zbytečných aktivit. Přitom mnohé se dají automatizovat.