CRM a e-mail kampaně v jednom. Novinka v Pipedrive

Vytvořte si skvělé e-mail kampaně přímo v CRM Pipedrive. Už nemusíte přepínat mezi několika nástroji.

Pokud vás nebaví nekonečné importy a exporty kontaktů a přepínání mezi různými nástroji, oblíbíte si Campaigns- novinku v Pipedrive. Tenhle e-mailový marketingový nástroj  je navržen tak, aby vám pomohl vytvářet funkční marketingové e-maily, zapojit vaše zákazníky a spravovat všechna vaše data z jednoho místa.

Spojením e-mailového marketingu a CRM do jednoho cenově dostupného balíčku ušetříte čas a peníze, snížíte riziko výskytu lidské chyby. Díky automatickému sdílení kontaktů se vám podaří urychlit přípravu e-mailových kampaní.

CRM systém slouží k uspořádání a správě dat. Proto by měl samozřejmě umožňovat přehlednou a rychlou práci s údaji jakéhokoli druhu. Měl by být intuitivní a měl by pomáhat s řízením obchodu a prodejů. 

Zvyšte prodej a loajalitu zákazníků pomocí profesionálních e-mail kampaní 

Campaigns od Pipedrive nabízí jednotné seznamy kontaktů, přizpůsobitelné šablony e-mailů, filtrování kontaktů i přehledy o zapojení. Umožní vám jednoduše vytvářet a odesílat přizpůsobené e-maily pomocí šablon drag-n-drop. Díky přehledům (statistiky o doručení, otevření, kliknutí atd.) kampaně snadno vyhodnotíte a zjistíte, které opravdu fungují. 

Campaigns vám šetří čas a peníze.  Pomocí šablon drag-n-drop jednoduše vytvoříte e-maily přímo v CRM Pipedrive. Díky segmentaci oslovíte vhodnou cílovou skupinu...  a můžete odesílat a vyhodnocovat.

Pokud už využíváte e-mail marketing, nebo teprve zvažujete hromadné e-maily rozesílat, Pipedrive a Campaigns jsou pro vás ideální volbou. Získáte tak jednoduché a přehledné CRM společně s jednoduchým nástrojem pro řízení e-mail kampaní. Kromě toho budete mít k dispozici množství dalších nástrojů pro řízení prodeje a marketingu, což vám poskytne  řadu účinných způsobů, jak rozšiřovat své zákaznické portfolio.

Jestliže využívate nástroje jako např. Mailchimp, Smartemailing, ActiveCampaign atd. jen pro hromadnou rozesílku e-mailů, plně vám nyní tuto funkci nahradí CRM Pipedreive. Můžete tak vytvářet poutavé kampaně pomocí intuitivního drag-n-drop nástroje pro tvorbu e-mailů, filtrovat kontakty pro cílenou segmentaci a získáte přehledné statistiky o výkonu vašeho obsahu v reálném čase. 

Máte dotazy? Kontaktujte nás

Rádi byste vyzkoušeli Campaigns od Pipedrive? Kontaktujte nás: adela.hricova@davame.cz, tel.: +420 773 660 828