Pipedrive získal 100 tisíc zákazníků!

Už více než 100 tisíc firem nyní používá CRM Pipedrive.

Je to obrovský milník v historii tohoto nástroje. Pipedrive založili v roce 2010 Timo Rein, Urmas Purde, Ragnar Sass, Martin Henk, Martin Tajur v estonském Tallinnu. Dnes je Pipedrive (původní název byl Growty) známý po celém světě

Vznikl jako malá “garážová” firma.  Zakladatelé a menší skupina inženýrů strávili mnoho dlouhých nocí a víkendů budováním základů toho, co vám dnes Pipedrive nabízí. Jeho prvním investorem se stala basketbalová legenda Shaquille O'Neal, který je úspěšným podnikatelem. Ten dokonce natočil promo video týmu Pipedrive v Estonsku.

 

Pipedrive už od počátku velice rychle rostl a jeho počet zákazníků od roku 2011 do roku 2013 vzrostl z 300 zákazníků na téměř 7 000 zákazníků. “Garážová” firma vyrostla a aktuálně pro ni pracovalo téměř 50 zaměstnanců, většinou sídlících v kanceláři v Tallinnu.

Pipedrive je ceněn zejména pro svou jednoduchost a přizpůsobitelnost požadavkům jednotlivých uživatelů. Od doby svého vzniku zde bylo vytvořeno více než 200 mil. obchodních případů, z toho 70 mil. jich bylo vítězných. 
 

Pipedrive vám usnadní komunikaci.

Již více než 15 milionů přidaných potenciálních zákazníků a 15 milionů zaznamenaných hovorů. S prudkým nárůstem videokonferencí v posledních letech zde bylo naplánováno  téměř půl milionu hovorů přes Zoom. Aktuálně se Pipedrive používá ve více než 170 zemích světa.

Pipedrive je skutečně globální, protože zaznamenal přihlášení i z Antarktidy:-).

Každé dvě sekundy se v Pipedrive uzavře nějaký obchodní případ.

Společnost Pipedrive má aktuálně více než 900 zaměstnanců a ti se snaží zajistit co nejlepší servis a služby pro vás, naše zákazníky. 

Vyzkoušejte si Pipedrive na 30 dní zdarma. 

Kontaktujte nás - adela.hricova@davame.cz, tel: +420 773 660 828.