Nový efektivní plánovač v CRM Pipedrive

Už se vám někdy stalo, že jste se s potencionálním klientem snažili najít společný čas na setkání třeba i několik dní?

Většina e-mailů, ve kterých se na setkání domlouváte, vám vezmou spoustu času. A riskujete tím také chybu lidského faktoru, když si domluvíte setkání v termín, kdy už něco máte. To není zrovna reprezentativní vystupování, protože potencionální klient očekává, že budete zvládat jednoduché administrativní úkoly bez problému.Nebylo by perfektní, kdybyste mohli rychle nastavit svůj kalendář a ukázat svou dostupnost, jako opakující se časové bloky, nebo v jednorázových časových úsecích?A nebylo by ideální, kdybyste mohli sdílet svou dostupnost online prostřednictvím jednoduchého odkazu, což umožní potenciálním klientům vybrat si čas, který vyhovuje jim i vám?

Zdlouhavé a ruční plánování schůzek je vážným problémem pro většinu uživatelů Pipedrive. Podle nedávného výzkumu zákazníků:

68% zákazníků společnosti Pipedrive tvrdí, že mají potíže s nalezením času na setkání.71% zákazníků společnosti Pipedrive často potřebují tři nebo více kliků, aby naplánovali setkání

Náš produktový tým intenzivně usiluje o řešení tohoto problému plánování.

Výsledkem je: nový a vylepšený plánovač Pipedrive.

Jak funguje nový Plánovač Pipedrive?Nyní můžete svým klientům nabídnout čas dvěma jednoduchými způsoby:

1. Nastavte a sdílejte pravidelné časové úseky dostupnosti

2. Přidělte a odešlete konkrétní, jednorázové návrhy

Sdílejte svou dostupnost s jednoduchým odkazem

- Nastavte svou dostupnost pro opakující se typy schůzek výběrem upřednostňované délky schůzky, časů a dnů, kdy máte čas

- Přidejte poznámku, odkazy nebo libovolná další pole vyplněná příjemcem

- Jakmile je definovaná vaše dostupnost,uloží se jako šablona s vlastním odkazem pro sdílení

- Pošlete e-mail na vaše kontakty a vyzvete je, aby si rezervovali vhodný termín

- Váš kontakt přijme vaši dostupnost a vybere čas, který vyhovuje

- Po naplánování je zaslán potvrzovací e-mail

- Nově naplánované schůzky se automaticky aktualizují v kalendáři

- Zaznamenané termíny jsou odstraněny pro všechny ostatní, kteří obdrží váš odkaz na pozvání

Pokud se objeví příležitost krátkodobě, program Plánovač umožňuje rychle vybrat a sdílet některé dostupné časy mimo obvyklý plán - a to vše při psaní e-mailu s návrhy. Díky tomu je plánovač časově úsporný pro prodejní profesionály s pravidelnou rutinní činností ideální.

Kde ho v Pipedrive najít? Hledání Plánovače v aplikaci je snadné, stačí stisknout tlačítko Propose times při psaní nové e-mailové zprávy nebo ji také najdete v části Aktivity. Plánovač Pipedrive je nyní k dispozici ve vašich účtech Gold a Platinum.

A jak zlepšit zbytek vaší prodejní komunikace?

Jakmile zjednodušíte proces schůzek, ujistěte se, že zapůsobíte na potencionální klienty, když se setkáte tváří v tvář?

Tajemství je zdokonalování konverzace. Nejprve se ujistěte, že víte, na co se váš zákazník pravděpodobně zeptá. Na váš produkt a to podle toho, co od něj firma bude chtít.

Zaměřte se na hodnotu své nabídky, ne na cenu.Najděte si více tipů, jak můžete využít své znalosti o kognitivních předsudcích a udržet si kontrolu nad vaší konverzací. Nejlépe v příručce pro prodejní komunikaci.