Jarní novinky v Tabidoo

Česká aplikace Tabidoo nezahálí. Na jaře představila spoustu novinek a to včetně nového vzhledu.

Nový design nabízí vylepšené uživatelské prostředí, které působí velmi moderně. Nemusíte se ale bát, změny se promítly pouze do vzhledu. Všechny dosavadní Tabidoo funkce zůstávají stejné a vy si můžete vesele spravovat vše v jednom jednoduchém a přehledném prostředí i nadále. 

Dalšími novinkami jsou:

Zvýraznění polí metodou setStyle

Důležitá pole formuláře můžete nyní barevně zvýraznit díky metodě Setstyle. Pomocí jednoduchého skriptu, který najdete v Tabidoo nápovědě. Můžete zvýraznit jak barvu celého pole, tak i jeho popisku. Více podrobní k této funkco najdete ZDE.

SNAPSHOTY

Říká vám něco bod obnovení systému ve Windows? Podobnou funkci nyní najdete i v Tabidoo. Pokud se chcete v aplikaci vrátit v čase, pak stačí stáhnout rozšíření Snapshots a pravidelně ukládat kopii svých dat. Můžete si tak užít bezstarostnou práci v Tabidoo a případnou chybu kdykoliv napravit kliknutím na tlačítko Obnovit, které vrátí vaše data do původní podoby v době uložení snapshotu.

Časomíra/Google mapy ve vašem formuláři

Chcete si vytvořit datový typ podle svých představ? Co říkáte na mapy google nebo časomíru, kterou můžete spustit přímo z formuláře? Datový typ Free HTML neklade žádné meze vaší kreativitě. Naleznete jej v položkách tabulky po kliknutí na možnost “Zahrnout do hodnoty vybraného záznamu číselníku” ve vývojářské úrovni.

Máte dotaz k Tabidoo nebo doplňujícím automatizacím? Neváhejte se na nás obrátit na davame@davame.cz nebo volejte 773 660 828 a my se vším rádi pomůžeme.