Integromat spustil Make

Česká integrační platforma Integromat dál posiluje svou pozici na trhu a uvádí na trh novou značku Make. Ta reprezentuje nejen nový brand, ale i produkt.
 

Make je vizuální platforma, která umožňuje navrhovat, sestavovat a automatizovat cokoliv od jednoduchých pracovních postupů až po složité projekty. To všechno bez znalosti kódování. Platforma Make staví na již známém Integromatu, přináší ale navíc nové a velmi žádané funkce. Stávající zákazníci Integromatu se však nemusí ničeho obávat. Integromat zůstává i po vydání nové platformy Make dostupný. A nejméně do konce roku 2022  ho lze využívat  za stávajících podmínek.

Přeměna Integromatu

Integromat v roce 2020 přešel pod německého giganta Celonis. Jen v loňském roce se jeho tým rozrostl o více než sto nových zaměstnanců. V růstu pokračuje i nadále a spouští Make. Ten se tak kompletně stává globálním produktem. Umožňuje propojit  více než 1 000 aplikací a aktuálně má více než 500 tis. uživatelů po celém světě. Make podporuje růst jednotlivců, startupů, ale i středních a korporátních firem.

Co je nového v Make?

Stejně jako Integromat, je Make vizuálně intuitivní a nevyžaduje žádné zkušenosti s programováním. Pro no-code nástroje jsou typické drag-and-drop editory. Make nabízí mnohem víc. Umožňuje vizualizovat, upravovat a spolupracovat na komplexních řešeních. Je založen na novém architektonickém základu, který poskytuje vyšší škálovatelnost a výkon.  

Nabízí nové funkce, mimo jiné např. fulltext vyhledávání (vyhledávání v jednotlivých bězích automatizací, to umožní intergátorům výrazně snazší debugování), nebo paralelní běh scénářů (výrazně urychlí procesování dat) atd. Všechny funkce si vyzkoušejte zde.

Make podpoří váš firemní růst

Vyzkoušejte si Make a zjistíte, že nastavit automatizace je opravdu jednoduché. Objevte nové funkce, které Vám práci ještě více usnadní.

Máte otázky?  Kontaktujte nás: adela.hricova@davame.cz, tel.: +420 773 660 828