Čím vyšší inflace, tím levnější software

Inflace v Česku dosahuje téměř 10 %. Je to sice smutné pro úspory, na druhou stranu se i vaše produkty a služby nejspíše zdražují.

Inflace je nyní vyšší, než tomu bylo posledních deset let, a nějakou dobu na těchto rekordních číslech vydrží.

Díky využívání online nástrojů si ale náklady na provoz firmy dokážete zlevnit.  Za 4 roky o 20 %.

Jak to funguje?

Online nástroje, které používáte, nepodléhají inflaci - často zůstávají za stejnou cenu, za kterou jste je začali používat.

Například Pipedrive CRM od roku 2018 ceny neměnil a výhled do bunoucna je také pozitivní. Pipedrive se nechce dát cestou zvyšování svých standardních cen. Pipedrive nabízí dodatečné služby, které jsou extra zpoplatněny.

 

Co to pro vás znamená?

V roce 2018 jste si koupili licence Pipedrive CRM pro 10 lidí. Celkově platíte 7,500 Kč měsíčně. Vaši obchodníci díky tomu přináší 3 miliony korun (přitom bez Pipedrive CRM nosili jen něco přes milion). To je náklad 0,25 % na obrat.

 

Při současných cenách v roce 2022 vám obchodníci díky inflaci nosí více - pokud jste zdražili dle inflace, tak v tuto chvíli vám nosí 3,7 milionu. Náklad na Pipedrive CRM je ale neustále stejný. Pipedrive tak máte z pohledu obratu o 20 % levnější. Zkuste ale říct svým obchodníkům, že jim snížíte odměny o 20 %. Rozhodně nadšeni nebudou.

Díky online řešením ale šetřit tímto způsobem můžete!

Aktuální ceník Pipedrive při roční platbě:

Ceník Pipedrive (2018):

 

Další nástroje, jejichž cena zůstává 4 roky neměnná:

 

Chcete uspořit? Ukážeme vám, jak přejít na online řešení

Začnete šetřit okamžitě. Zároveň budetete mít stále nejmodernější systém.

Pro více informací nás kontaktujte.