Získejte náskok před konkurencí. Blesková digitalizace malých a středních firem

Digitalizace malých a středních podniků je dlouhodobě aktuální téma, které díky událostem způsobených pandemií nabývá na ještě větší důležitosti. Díky digitalizaci a automatizaci bylo možné udržet výrobu v řadě firem, které by jinak musely přestat vyrábět nebo poskytovat své služby. Mnohé firmy tak teprve krize přesvědčila o nutnosti přechodu na digitální fungování, ať už se týká administrativy, logistiky či výroby. 
 

Když udeřila pandemie, všichni si mysleli, že jde jen o krátkou a dočasnou situaci. Čekali jsme, že se život i svět brzy vrátí do normálu. Jenže jsme se spletli. Relativně dlouhé a opakované omezení fyzického pohybu a tím pádem i podnikání udeřilo největší silou na malé a střední podniky. Firmy tak byly donuceny zahájit bleskovou digitalizaci, díky níž mohly začít reagovat na obrovskou online poptávku po zboží i službách. Trh se mění až neuvěřitelně rychle a tak je pochopitelné, že podnikatelé se svými rozhodnutími někdy váhají, nevědí, kam směřovat další kroky. 


Zjednodušte si každodenní řízení své firmy.


Digitální firma od Tabidoo vám zjednoduší podnikání. Tabidoo vám pomůže s každodenní agendou a přinese přehled a pořádek do vaší firmy.

Hlavní výhody: 

  1. Komplexní a připravené řešení pro digitalizaci vaší firmy.
  2. Bezpečné řízení přístupů vašich zaměstnanců k firemním datům.
  3. Kompletní historie změn v údajích.
  4. 1 platforma = neomezené možnosti využití.
  5. Hlídání důležitých termínů.

Díky Tabidoo můžete digitalizovat oblasti obchodu, personalistiku, majetek, provoz i dokumenty. 

Tabidoo se jednoduše přizpůsobí jakémukoliv podnikání. Nic nemusíte složitě programovat, ale řešení si jednoduše upravíte podle svých potřeb.


Pro více informací nás kontaktujte: adela.hricova@davame.cz, tel.: +420 773 660 828

Kontaktujte nás