Synchronizace e-mailu v CRM Pipedrive

Synchronizace E-mailu v CRM Pipedrive je jeden z velmi užitečných nástrojů této platformy.

Je dostupná pouze pro Advanced, Professional a Enterprise plány, zato je možné napojit celou řadu providerů i účtů s vlastním IMAP spojením.

Pipedrive intuitivně přiřazuje kontakty a dealy k vašim emailovým konverzacím. To znamená, že vždy uvidíte celou konverzaci v detailním pohledu osoby a dealu.

Tuto funkci lze nastavit buď automaticky, kdy Pipedrive přiřazuje E-maily k dealům podle jména, či E-mailu příjemce a nebo manuálně.Také Vám bude poskytnuta vlastní e-mailová schránka, ve které je možnost psát nové emaily.

Tato funkce synchronizuje vaši e-mailovou schránku s Pipedrive účtem, tudíž umožňuje přístup do schránky bez opuštění CRM Pipedrive.

Nabízí možnosti, jako je:

  • Synchronizace E-mailů až 6 měsíců starých
  • Archivaci schránky z Pipedrive do vašeho e-mailového klienta
  • Blokování E-mailů jenž nechcete, aby se zobrazovaly v Pipedrive
  • Sledování otevírání E-mailů
  • Sdílení konverzací s ostatními uživateli vašeho Pipedrive

Funkce nabízí i zajímavé rozšíření, například vytváření šablon E-mailů, do kterých si můžeme nastavit propojené hodnoty z různých dealů, či osob, které se budou měnit v závislosti příjemce E-mailu. Automatický podpis je zde samozřejmostí.

Pokud se vám ještě nepodařilo váš E-mail s Pipedrivem propojit, nebo byste rádi více automatizací. Kontaktujte nás na davame@davame.cz nebo volejte na: +420 773 660 828 a my vám se vším rádi poradíme.