Představujeme nový, jednodušší a rychlejší Pipedrive

Pipedrive se neustále vyvíjí, aby vám přinesl ty nejlepší nástroje pro zrychlení obchodních výsledků.

Práce v CRM zabere až 40% času obchodníka, proto je důležité, aby bylo rychlé a jednoduché. Vy potom můžete více času věnovat klientům.

Pipedrive byl vytvořen jako opak k robustním a časově vyčerpávajícím CRM systémům, které jsou k používání spíše za trest. Kromě jednoduchosti nabízí Pipedrive nástroje pro prodej ve větší sebejistotě. Zaznamenává komunikaci a pečlivě ukládá informace o vašich klientech.

Vytváření nástroje s obchodníky

V Pipedrivu se během posledních 10 let ptali lidí z odvětví obchodu, jak s ním pracují a co nového v něm postrádají. Odpovědi pomohly vytvořit celou škálu nových nástrojů, které pomáhají firmám růst, a to navzdory neustále se zvyšujícím požadavkům. Trik spočívá ve vybudování nového toolboxu a udržování ho v organizovaném stavu. Díky tomu tak naleznete cokoliv hledáte, jako když lusknete prsty.

S novou aktualizací můžete:

  • Uspořádat nástroje a funkce, tak jak je používáte nejčastěji
  • Objevovat nové automatické funkce s méně klikáním
  • Rychleji vyhledávat novým panelem uprostřed a nahoře obrazovky
  • Rychleji přidávat nové předměty, jako jsou například dealy a kontakty odkudkoliv
  • Přístup k účtu a nastavení uživatelů v jejich vlastním dedikovaném místě

Menu, které odráží vaši práci

Hlavní menu se přesunulo do levé části obrazovky. Díky tomu se uvolní místo v horní části pro nový vyhledávací panel a tlačítko rychlého přidání. Když kliknete na určité předměty v hlavním menu, detailnější sekundární menu se zvětší, aby zobrazilo více.

Menu jako obchodní trychtýř má Leads nahoře. Níže jsou často opakované funkce: e-mail, kontakty, kalendář a insights. Všechny ostatní funkce, které používáte méně, jsou uspořádány pod tlačítkem „More“.

Hledejte a přidávejte věci rychleji

Vyhledávací panel slouží pro rychlé vyhledání a aktualizaci dealu nebo osoby, se kterou se potřebujete setkat. Vedle panelu je tlačítko na rychlé přidání, ať už nového dealu, aktivity nebo kontaktu bez přerušení toho, co právě děláte.

Kdy očekávat novou aktualizaci?

Nové rozhraní bude spuštěno mezi všechny uživatele během následujících měsíců a budete mít možnost si ho vyzkoušet, než bude rozhraní na trvalo. Koncem roku 2020 bude standardem pro všechny uživatele. A nebojte se, žádné z funkcí nebo z rozhraní pipeline, které jste si oblíbili, se nemění.

Rádi byste k vám do firmy naimplementovali Pipedrive, nebo si objednali školení pro efektivnější práci v již zavedeném CRM? Ozvěte se nám na +420 773 660 828 nebo na davame@davame.cz a my vám se vším rádi poradíme.