Pipedrive - nové detailní zobrazení u dealů

Detailní zobrazení v Pipedrive obsahuje všechny informace související s daným dealem, včetně e-mailů, souborů, aktivit nebo poznámek. Tento nový přehled dealů přináší především nový vzhled. Ohledněho jeho užívání zůstává velká většina při starém. 

Průběh (Progress bar)

V Progress baru najdete ukazatel průběhu obchodu. Ukazuje, v jaké fázi procesu se obchod aktuálně nachází a kolik dní trvalo k dokončení každé fáze.

Progress bar vám poskytne přehled o tom, která z vašich fází může vyžadovat více pozornosti.

 

Postranní panel (Sidebar)

Postranní panel v detailním zobrazení obsahuje informace, které jste přidali ke svému dealu. 

První část postranního panelu obsahuje základní podrobnosti o vašich obchodech, jako je hodnota a produkty, štítek, pravděpodobnost uzavření a očekávané datum uzavření. Také kontaktní osoba a organizace spojená s obchodem.

Sekce základních podrobností. Chcete-li spravovat sekce postranního panelu, klikněte na ikonu ozubeného kola v pravém horním rohu.

Zde můžete změnit pořadí sekcí pomocí funkce drag-and-drop. Chcete-li změnit pořadí sekcí, klikněte a podržte ikonu „=“.

Chcete-li zobrazit nebo skrýt konkrétní sekce, klikněte na přepínač vedle názvu sekce.

Seznam změn (Changelog) 

V podrobném zobrazení dealu můžete kliknout na funkci Changelog a zobrazit jakékoliv změny provedené u této položky. Vše je seřazené podle data.

Tyto změny budou také zahrnovat změny fáze, hodnoty, aktualizace štítků a kontaktů, stejně jako změny očekávaného data uzavření a vlastní aktualizace polí.

 

Zaměření (Focus) 

Tato sekce přichází s novým zobrazením. Hlavním cílem Pipedrive je pomáhat uživatelům uzavírat jejich obchody prostřednictvím funkcí založených na aktivitě. V sekci Focus najdete všechny aktivity, koncepty e-mailů a připnuté poznámky, které vyžadují vaši pozornost k rychlejšímu uzavření obchodu.

Sekci Focus můžete sbalit, abyste měli rychlejší přístup k historii.

Historie 

Tato sekce obsahuje všechny položky, které byly přidány a nahrány k dealu. Můžete procházet kartami a filtrovat konkrétní položky. Jako jsou poznámky, aktivity, e-maily, soubory atd.

Máte k novému zobrazení dotazy nebo potřebujete poradit s Pipedrivem?

Kontaktujte nás na davame@davame.cz nebo 773 660 828 a my vám rádi pomůžeme.