Naučte se používat elektronický podpis. Urychlí vám to práci a ušetří peníze.

Digitalizace je sice všudypřítomná, většina tuzemských firem ale rozhodně nemá ve zvyku používat elektronické podpisy smluv. Přitom je to nástroj, který práci urychlí a usnadní.

Jaké vám přináší výhody?

Nečekáte na fyzické doručení dokumentů a podpis tak získáte během několika minut. Případné změny dokumentů můžete vyřídit na pár kliků. Nepotřebujete tiskárnu ani papíry, takže ušetříte náklady za jejich nákup. Nemusíte nic skenovat ani archivovat v nepřehledných šanonech. Vaše dokumenty máte vždy po ruce online. V neposlední řadě je elektronický podpis naprosto bezpečný a právně vymahatelný.


Využijte výhody propojení CRM Pipedrive a Signi


Co získáte spojením CRM Pipedrive a Signi?

  1. Jednoduché a rychlé generování dokumentů na základě dat uložených v Pipedrive. Smlouvy na jedno kliknutí odešlete k podpisu.
  2. Automatický zápis v Pipedrive o podepsání/odmítnutí nabídky.
  3. Automatické navázání dalších kroků (poslat email klientovi, notifikovat nadřízeného, změnit stav obchodního případu atd.) v návaznosti na podepsání smlouvy přes Signi.

Signi je chytrá webová aplikace pro vytváření, podepisování a správu osobních i pracovních dokumentů. Je snadno ovladatelná a bezpečná, dostanete se do ní odkudkoliv na světě. Bez stahování a instalace.

Co vše Signi umí?

  1. Rychlé vytvoření dokumentu - Vytvoření, podepsání a odeslání libovolného dokumentu vám nezabere více než pár minut.
  2. Automatická archivace - Všechny otevřené, rozpracované i uzavřené smlouvy máte vždy po ruce. Nemusíte nic tisknout ani archivovat.
  3. Platný podpis - Dokument podepsaný v Signi má stejnou právní váhu a závaznost jako ten na papíře. 
  4. Digitální pracovní plocha - Podepisujete za sebe, nikoliv za firmu? Nebo máte naopak firem více? Workspace v Signi je vaše virtuální kancelář, ve které máte dokumenty vždy přehledně seřazeny.
  5. GDPR 
  6. Bankovní identita - Se Signi máte z jednoho místa přístup ke všem službám bankovní identity. Nemusíte nic programovat, instalovat ani měnit vaše existující procesy.

Vyzkoušejte spojení Pipedrive a Signi. Zdlouhavé podepisování dokumentů bude minulostí. 

Pro více informací nás kontaktujte: adela.hricova@davame.cz, tel.: +420 773 660 828

Kontaktujte nás