Digiroadshow: Jak se firmy v krajích učí digitalizovat podnikání

Už více než týden jezdí po krajských městech karavana nejlepších firemních nástrojů z Česka a ukazuje, jak úspěšné firmy digitalizují svoje podnikání. V krátkém shrnutí se podívejte, co jste mohli zažít v jednotlivých městech.

Více o Digiroadshow zde. Jsou k dispozici už jen poslední volná místa.

Desítky lidí v Ostravě, Olomouci, Zlině, Brně, Jihlavě a Pardubicích si přišly poslechnout příběhy firem, které využívají české firemní aplikace pro své moderní podnikání.

Další zastávky:

  • Liberec - 31.1. od 9:00
  • České Budějovice - 1.2. od 9:00
  • Plzeň - 2.2. od 9:00
  • Praha - 3.2. od 9:00

Od obchodu, přes firemní agendu až po digitalizaci účetnictví

V rámci Digiroadshow se představilo několik nástrojů pro správu různých oddělení ve firmách. 

Bizmachine a Pipedrive

Skvělou kombinací je nástroj Bizmachine, ve kterém si můžete vyhledávat firmy dle zadaných kritérií a dostupných informací. Díky tomu si vyberete ty správné firmy, na které můžete cílit. Ty následně můžete přenést do nejlepšího CRM na českém trhu Pipedrive CRM. To vám umožní zdvojnásobit množství obchodů se stejným obchodním týmem - především pomocí automatizace tvorby nabídek a faktur, synchronizace kalendářů a emailů a také jednoduchého ovládání, které obchodníci milují.

Komunikace se Smartemailingem i přes IPEX Voicebota

Na Digiroadshow představil Smartemailing 10 nejlepších počinů v email marketingu v roce 2022. Ukázali, jak zvýšit open rate i větší zapojení zákazníků. Vedle toho představil IPEX svého voicebota Alexe, ten zastane práci běžného člověka v callcentru - umí řešit vyresetování hesla i vymáhání pohledávek. A to 24/7 bez nutnosti dovolených.

Procesování faktur nebo evidence majetku - žádný problém

Zástupci nástroje wflow ukázali, jak je možné moderně vytěžovat faktury umělou inteligencí, roztřídit je, schválit a následně rovnou přenést do nejčastějších účetních systémů. Této přednášce sekundovalo Tabidoo - český nástroj na vytváření mini aplikací pro firmy. V něm si můžete vytvořit docházkový systém, evidenci majetku nebo aplikaci pro výrobní firmy.

Elektronické podpisy pro začátečníky

Digisign ukázal v rámci pelotonu svůj nástroj na jednoduché podepisování dokumentů. Vysvětlili i jaké jsou způsoby podpisů a jakou váhu mají. Celkově pak shrnuli, jaký je proces zavedení elektronického podepisování do firmy - a že to vlastně není nic těžkého.

Automatizace firemních procesů jako hlavní téma

Digiroadshow nezapomněla ani na automatizaci rutinních procesů ve firmách. Nástroj Make.com je platforma na propojování jednotlivých nástrojů představených výše. Propojit si systémy si zde dokáže i člověk-neprogramátor. To bylo ukázáno na několika reálných příkladech včetně systému schvalování firemních benefitů pro zaměstnance v reálném čase.

Překvapení na konec

V každém městě jsme mohli přivítat i jednoho překvapujícího hosta - zajímavou lokální firmu, která vždy ukázala, jak to dělají. Nechali nahlédnout pod pokličku svého marketingu, firemních procesů i plánů do budoucna.

V Ostravě jsme přivítali bratry ze Švihej. V Olomouci nám představili firmu Šufan. Zlín se pochlubil generálním ředitelem Ovečkárny. V Brně jsme viděli ukázku globálního byznysu Smartlooku. A Pardubicích se představilo Feedyou.


Mohlo by vás též zajímat

Tabidoo řešení pro každou středně velkou firmu

Tabidoo řešení pro každou středně velkou firmu

S Tabidoo jsme dokázali vytvořit registrační systémy pro účastníky seminářů, stejně jako aplikaci pro evidenci a reporting velkých investičních záměrů. Pokud s Tabidoo potřebujete pomoci, neváhejte se na nás obrátit.

Je elektronický podpis legální? Vše, co potřebujete vědět

Je elektronický podpis legální? Vše, co potřebujete vědět

Elektronické podpisy jsou nejrychlejším a nejspolehlivějším způsobem, jak zajistit podpisy dokumentů. Namísto zdlouhavého čekání na standardní podpis můžete dokumenty podepisovat rychleji. Zvýšíte tak produktivitu celého týmu.

Úspora 20 korun za každou přijatou fakturu?

Úspora 20 korun za každou přijatou fakturu?

90 % všech faktur na celém světě je stále zpracováváno ručně. Rutinní přepisování dat je přitom nákladné, podléhá zvýšené chybovosti a bezpečnostním rizikům.

Jak založit účet na Make.com

Jak založit účet na Make.com

První kroky s platformou Make.com - založení účtu krok za krokem.